ia

  •  transparent tattoo on your forehead
  •  

    → all live dates

    jayrope @ Antic Teatre, Barcelona, Spain

    Date: 09.03.2018 / 21:00
    Location: Antic Teatre in ES-Barcelona
    Entry fee: ?? Euro (estimate).
    Band website

    Topless America.

    Show times
    March 9th – 21h
    March 10th – 21h
    March 11th – 20h

    Contemporary dance with live composition by jayrope & Suetszu.

    Dancers / creators:
    Alba Raventós, Alicia Vásquez, Uma Maraval, Trinidyd García & Conrado Parodi.

    Light & sound
    Conrado Parodi

    Live music / composition
    jayrope & Suetszu

    Antic teatre

    La multisexualitat, el patriarcat, el postfeminisme, la incomoditat, el gènere, les minories… Tot és qüestionat, revisat, remogut i reinterpretat per l’equip artístic de Colectivo Deria + Rectificadora en una proposta titulada Topless America. La peça coreogràfica flueix a través del “contact improvisation” i neix d’una premissa: com crear per mitjà d’anar descartant elements que no s’utilitzarien per a la versió final d’una obra. Què interessa de les “preses falses”? Saber el perquè del rebuig i de la censura exercida pel creador (si és que ho és), analitzar l’ús del temps i com aquest incideix en el flux narratiu. Entre moltes altres coses.

    A finals del 2000 el col·lectiu es crea amb la necessitat de formar un grup de treball creatiu independent, a l’antiga casa de nines; una antiga fabrica al barri de gràcia que dins es trobava la sala deria (sala moviment) i els rectificadors mecànics (*creació musical) entre altres artistes.

    La sala deria espai de moviment és on es va donar importància a les jams de “contact improvisation” i espai de creació. És d’aquí d’on surt el “raret” nom, col·lectiu deria + rectificadora.

    (divider)