ia

 • transparent tattoo on your forehead
 • → all live dates

  jayrope @ Antic Teatre, Barcelona, Spain 3

  Date: 11.03.2018 / 20:00
  Location: Antic Teatre in ES-Barcelona
  Entry fee: ?? Euro (estimate).
  Band website

  Topless America.

  Show times
  March 9th – 21h
  March 10th – 21h
  March 11th – 20h

  Contemporary dance with live composition by jayrope & Suetszu.

  Dancers / creators:
  Alba Raventós, Alicia Vásquez, Uma Maraval, Trinidyd García & Conrado Parodi.

  Light & sound
  Conrado Parodi

  Live music / composition
  jayrope & Suetszu

  Antic teatre

  La multisexualitat, el patriarcat, el postfeminisme, la incomoditat, el gènere, les minories… Tot és qüestionat, revisat, remogut i reinterpretat per l’equip artístic de Colectivo Deria + Rectificadora en una proposta titulada Topless America. La peça coreogràfica flueix a través del “contact improvisation” i neix d’una premissa: com crear per mitjà d’anar descartant elements que no s’utilitzarien per a la versió final d’una obra. Què interessa de les “preses falses”? Saber el perquè del rebuig i de la censura exercida pel creador (si és que ho és), analitzar l’ús del temps i com aquest incideix en el flux narratiu. Entre moltes altres coses.

  A finals del 2000 el col·lectiu es crea amb la necessitat de formar un grup de treball creatiu independent, a l’antiga casa de nines; una antiga fabrica al barri de gràcia que dins es trobava la sala deria (sala moviment) i els rectificadors mecànics (*creació musical) entre altres artistes.

  La sala deria espai de moviment és on es va donar importància a les jams de “contact improvisation” i espai de creació. És d’aquí d’on surt el “raret” nom, col·lectiu deria + rectificadora.

  (divider)


   

  XML ♒ We always wanted to do this. That´s a lie. ♒ Imprint